Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaHaritalarSiyasi İstanbul Haritası

Siyasi İstanbul Haritası

 

Semt semt İstanbul haritasını sizlerle paylaşalım istedik. Siyasi olarak semtlerin durumunu görebileceğiniz haritada Semtlerin bir birine göre konumlarına ulaşabilirsiniz. Sevgili öğrenciler İstanbul ülkemizin en önemli şehridir. Bu haritada semtlerin bir birine göre konumlarına ulaşabilirsiniz.

siyasi-istanbul-haritasi

 

İstanbul Siyasi Haritası – 2
istanbul-haritasi2

Haritalara ihtiyacınız olduğu zaman “Turkiyeharitasi.gen.tr” adresinden istifade edebileceğinizi unutmayın.

3.8 13 votes
Article Rating
Sınıf Öğretmeni Tahir Dinç
Sınıf Öğretmeni Tahir Dinç
Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Mezunu Dinç, Öğrencilere Faydalı Olabilmesi İçin Türkiye Haritası'nda Ders İçeriklerini Oluşturmaktadır.
RELATED ARTICLES

3 YORUMLAR

Subscribe
Bildir
guest

3 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Champagne
Champagne
8 yıl önce

admin diyor ki:eski yorumlarmeraba ali bey ben 1997 ocak 1 ssk başlangıcım var yaklaşık 13 seenyi aşkın .ancak gee7en 2010 haziran bitimiyle ssk f6denemedi ve 9 aydır sigortalı değilim.bu boşluk f6denirse ogee7en 9 ay gibi olan prim gfcn sayısı yapılabiliyormu yoksa ne yapmam gerekiyor. bide nezaman benim prim gfcnfcm doluyor.nezaman emekli olabilirim..SAYGILARIMLA..

ÖMER DİNÇER
ÖMER DİNÇER
6 yıl önce

DAHA NE KADAR NUFUS ARTACAK, YOKMU BİR ÖNLEMENİN ÇAĞRESİ, GİDİŞAT HİÇTE HAYRA ALAMET DEĞİL, BEN YETMİŞ KUSUR YAŞIMA GELDİM HALA ARTIYOR, BU GÜZEL ŞEHRİMİZİN SONUNU ALLAH HAYREYLESİN, AMİN . KANAATİMCE BU NUFUSU TARIMA MÜSAİT OLMAYAN BÖLGELERE KAYDIRMAK ŞARTTIR, HER TÜRLÜ ALT YAPIYI HAZIRLAMAK KAYDIYLA, SAYGILAR .

osman nuri
osman nuri
2 ay önce

süper haritalar koskoca istanbulun adam gibi bir ilçelere göre haritası yok.

- Advertisment -

Most Popular